partenaire n° 36883

Disney On Ice presenteert Mickey & Vrienden! (NL)


©Disney/Gracia Live

SPECTACLE EN NEERLANDAIS

Woensdag 21 februari om 15u

Vrijdag 23 februari om 19u

Zaterdag 24 februari om 10u30

Zaterdag 24 februari om 18u30

SPECTACLE EN NEERLANDAIS

Disney On Ice presenteert Mickey & Vrienden! Vier mee met Mickey en zijn vrienden terwijl je de avonturen van je favoriete Disney verhalen herbeleeft tijdens ‘Disney On Ice presenteert: Mickey & Vrienden’.

Aanschouw voor het eerst Mirabel en de sterren van Encanto live op het ijs! Zeil mee met Vaiana, breng samen met Anna en Elsa de zomer terug, en zing en dans met de Disney Prinsessen en de Toy Story bende.

De magie van Disney is dichterbij dan ooit wanneer ‘Disney On Ice’ naar jou toe komt!

Informations pédagogiques

Service pédagogique sur place:

Avantage(s)

Disney on Ice® à prix réduit

Geniet nu van 5 euro korting voor de shows van Disney On Ice op 21, 23 en 24 februari 2024 in De Lotto Arena te Antwerpen!Cat 1: 43,00 euro  i.p.v. 48,00 euroCat 2: 34,50 euro i.p.v. 39,50 euroBij de aankoop van de tickets wordt de korting pas na het kiezen van het aantal tickets en de categorie berekend. Het is dus normaal dat bij het kiezen van de categorie de originele prijs nog staat aangeduid.1)           Klik op de specifieke Ticketmaster-link. Hiermee wordt u doorgestuurd naar de privéwebsite voor de korting. Als u rechtstreeks naar de site van Ticketmaster gaat zonder de specifieke link te gebruiken, kunt u geen gebruik maken van de korting.2)           Eenmaal op de privéwebsite, selecteert u in de gewenste categorie uw plaatsen. U klikt verder op ‘toegang krijgen’ en vult de aan u toegewezen privécode in. Nadien kan u meerdere stoelen toevoegen aan uw bestelling.3)           Na het selecteren van uw plaatsen, klikt u rechtsbeneden op doorgaan.4)           In de volgende fase ontvangt u een overzicht van uw bestelling met de korting al in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs.5)           U kunt nu overgaan tot betalen. !! Algemene info:De korting blijft geldig tot aan de dag van de show of eindigt wanneer de show uitverkocht is. Je kan maximaal 10 tickets per bestelling aankopen.Deze korting is ook niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.Als u de tickets heeft gekocht zonder korting, maar u er wel recht op had, kunnen wij helaas de korting nadien niet meer verrekenen. Kijk dus zeker na of de korting is toegekend bij het betalen.


Agenda